Чим можна чистити натяжні стелі

Чим можна чистити натяжні стелі

Натяжна стеля, це конструкція, яка була створена з урахуванням того, щоб чистити її можна було нечасто. Матеріали, з яких роблять це виріб, перешкоджають утворенню на них грибків та інших організмів. Однак, момент чищення все одно коли-небудь настає. Ситуацій, пов’язаних із забрудненням, може бути досить багато – сліди від який вистрілив шампанського, бруд від ремонту тощо. Також сучасний портал sunduk-pub рекомендує звертатися до професіоналів та викликати клінінгову компанію.

Натяжні стелі

Для миття цього матеріалу використовують м’яку тканину без ворсу і просте засіб для миття рідкого типу. Головне, щоб воно не було хімічно активним. Наявність нашатирю в миючому речовині, для митися глянцевих стель, цілком допустимо. Склад розчину повинен містити одну частину нашатирю і дев’ять годин води.

Важливо: для очищення незначно забруднення можна скористатися серветкою.

Чим можна чистити натяжна стеля

Полотно з тканини

Для його миття треба приготувати щітку, у якій довгий нежесткий ворс. Пилососити полотняні стелі теж можна, тільки треба робити це з максимальною обережністю.

У продажу є спеціальні аерозолі для чищення натяжних стель з різними полотнами, використовувати їх – це найкращий спосіб.

Застосування домашніх миючих засобів

Корисна інформація: якщо на полотні натяжної стелі залишилися сліди шпалерного клею, то їх можна прибрати засобом, яким миють посуд, під назвою «Фейрі» або подібними йому.

При виборі речовин для роботи з очищення стелі, важливо знати, що у них немає абразивних матеріалів. Вони швидко исцарапают полотно і швидко зроблять глянсову поверхню каламутною і непоказною.

Важлива порада: щоб точно бути впевненим в тому, що засіб для миття не завдасть шкоди стельового покриття, треба спробувати його на шматочках полотна, з якого натягнутий цей стеля. Ці обрізки завжди залишаються після установки стелі і треба попередньо запастися ними про запас для майбутньої профілактики.

Чим можна чистити натяжна стеля

Профілактика забруднень

Щоб полотно служило довго без втрати свого первісного вигляду, необхідно здійснювати профілактичні роботи:

  • раз в 30 днів треба обережно пилососити полотно;
  • раз чи два за рік мити стелю, застосовуючи мило і воду;
  • на кухонному стелі прибирання повинно проводитися набагато частіше.

Мити полотно можна абсолютно спокійно, правильно встановлений стеля досить міцний для виконання цієї процедури, хоча старатися, звичайно, не треба. При прибирання пилососом, на його шланг надягають насадку. Вона повинна бути гладкою і широкою і не мати ворсу. Потужність приладу зменшується до граничних значень. При відсутності такої насадки, полотно повинно утримуватися руками і шланг пилососа не повинен доторкатися до полотна стелі.

При чищенні з використанням миючого засобу, використовуються серветки з м’якої губки або мікрофібри. Засіб розводять у теплій воді, збивають до піни, наносять на ганчірку і обережно миють полотно. Після промивання, полотно промивається чистою водою та ретельно насухо протирають чистою ганчіркою. Догляд за натяжною стелею нескладний, головне дотримуватися обережності і робити все акуратно.

Share

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *